Home ПрограмиДрамски Zlatni lančić od bižuterije

Zlatni lančić od bižuterije

by admin

Kulturni centar „Dragica Žarković“ organizuje pozorišnu predstavu-komediju u izvođenju Andrije Miloševića, u produkciji FAVI teatra iz Beograda, u Mitrovačkom dvoru u Kosovskoj Mirovici u sredu 20.maja, i to u dva termina, od 19,00 i 20 sati i 30 minuta.

Ulaznice po ceni od 300 dinara biće u prodaji u ponedeljak i utorak u holu Gradskog muzeja u Kosovskoj Mitrovici od 9 do 14 sati,ulica Lole Ribara,preko puta kafe bara „Vožd“,i u sredu od 9 do 14 u Gradskom muzeju, a do 17,00 u Mitrovačkom dvoru.

Radnja monodrame:

Kostadin /Lale/ je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata…I takva naleti…On je oduševljen računa da  je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može  lako prevariti…

 

Lik:

Kostadin /Lale/  …………………………….. ANDRIJA MILOŠEVIĆ

Tridesetpetogodišnji Crnogorac neuspešni student, neuspešni biznismen naučio da ceo život živi na tuđ račun. Dok je rodbine pozajmljuje, dok je devojaka nada se, i na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom bogatom udavačom..

Pogledajte najavu

You may also like

Leave a Comment