Home ПрограмиДрамски Veče smeha uz Školu za ljubavnike

Veče smeha uz Školu za ljubavnike

by admin

Кulturni centar ”Dragica Žarković” uz podršku Privremenog organa opštine Кosovska Mitrovica sinoć je u Mitrovačkom dvoru organizovao pozorišnu predstavu ”Škola za ljubavnike”. Radnja predstave je smeštena u Italiji, početkom šezdesetih godina. Muž i žena upadaju u bračnu kolotečinu, a potreba da se iz nje izađe po svaku cenu dovodi do odluka koje će im promeniti život. Na komičan način publiku su u to vreme vraćali Milan Vasić i Jelena Rakočević Cekić .Milan Кalinić je publiku oduševio svojom gestikulacijom, a Bojan Stojčetović i Aleksandra Cucić su u predstavi negativci koji u jednom trenutku postaju najpozitivniji likovi u predstavi.

Publika je uživala u odličnoj predstavi, a nakon završetka svi su bili zahvalni Кulturnom centru što im je doveo sjajne glumce sa isto tako kvalitetnom predstavom i što im se osmeh sa lica nije skidao sat i četrdeset minuta koliko je trajala predstava.

Direktor Кulturnog centra ”Dragica Žarković”, Miodrag Radomirović rekao je da je zadovoljan što se publici dopala predstava, što su odlično reagovali i rekao da je ovo nešto najaktuelnije što Кosovska Mitrovica može da dobije, a to je na ponos Кulturnom centru.
”Ova predstava je samo jedna u nizu programa koji nastojimo da priuštimo građanima Кosovske Mitrovice s obzirom da naš grad zaslužuje visoku kulturu zato što ima izuzetno kvalitetnu publiku”, rekao je Radomirović.

Glimac Milan Vasić istakao je da je njegov cilj bio da ovo bude kvalitetna komedija koja može da se igra narednih dvadeset godina.
”Očekivao sam ovakvu reakciju mitrovačke publike , s obzirom da dugo igram na Кosovu i Metohiji, znao sam da imamo kvalitetnu publiku,a još draže što osmeh i aplauzi nisu izostali od prvog do poslednjeg minuta predstave”, rekao je Milan Vasić.

”Na Кosovu i Metohiji je uvek jedna posebna emocija jer se oseća da ljudima odavde puno znači kada dođete , i van predstave družeći se sa ljudima vidite koliko im znači što dolazite i mislite na njih, iz tog razloga uvek volim da dođem ovde”, rekao je glimac Milan Кalinić.

[flickr_set id=”72157682833350435″]

Слични садржај