Home ManifestacijeBožić najradosniji praznik ВАСКРС – најрадоснији хришћански празник

ВАСКРС – најрадоснији хришћански празник

by admin

Културни центар „Драгица Жарковић” и Установа за спорт, омладину и специјализоване услуге у сарадњи са предшколском установом „Даница Јарамаз”, а под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица, организује традиционални програм поводом васкршњих празника у оквиру кога ће наши најмлађи суграђани имати прилику да се на креативан начин забаве, боје и украшавају јаја, присуствују изложби ликовних радова и додели награда за најлепши литерарни рад на тему „Васкрс – радост у нашем граду”,  за најкреативније ликовне радове и за најлепше осликано Васкршње јаје.

Током читаве манифестације биће организован и богат културно – уметнички програм у коме учествује КУД „Косовски божур”, а плесним кореографијама представиће нам се малишани ПУ „Даница Јарамаз” као и балерине плесног клуба „Ла Луна”.

Позивамо све суграђане да нам се придруже на градском шеталишту, 19.04. са почетком у 12 часова, да кроз дружење и поменуте активности учествују на манифестацији посвећењу  обележавању  Васкрса- најрадоснијег хришћанског празника.

Слични садржај