Home Репортаже Васкрс – најрадоснији хришћански празник

Васкрс – најрадоснији хришћански празник

by admin

Поводом васкршњих празника Културни центар „Драгица Жарковић”, Установа за спорт, омладину и специјализоване услуге, у сарадњи са ПУ „Даница Јарамаз” из Косовске Митровице организовали су данас у просторијама Митровачког двора програм за најмлађе Митровчане.

Програм је отворио в.д. директора Културног центра, Милан Михајловић и изразио захвалност учесницима, наставницима, васпитачима и родитељима који су дали допринос за одржавање манифестације.

Поред богатог програма у коме су кореографијама учествовали малишани ПУ „Даница Јарамаз”, плесне школе „Ла Луна” и КУД „Косовски божур”, додељене су и награде ученицима основних школа за најлепше литерарне радове на тему „Васкрс – радост у нашем граду”, награде за најлепше ликовне радове и за најлепше осликано јаје. Награде су уручиле Светлана Пиндовић, начелница Одељења за друштвене делатности, и Нада Вучић испред Установе за спорт, омладину и специјализоване услуге у Косовској Митровици.

Кроз своју креативност и таленат наши најмлађи суграђани су нас подсетили да је Васкрс – најрадоснији хришћански празник мотивација за стварање уметности.

Покровитељ ове манифестације је Привремени орган општине Косовска Митровица.

Слични садржај