Home Најаве TAKSI BLUZ [film: 19.02.2019.]

TAKSI BLUZ [film: 19.02.2019.]

by admin

U okrviru svog godišnjeg programa rada za 2019. godinu Кulturni centar Dragica Žarković će 19. 02.2019. godine u Mitrovačkom dvoru u dva termina, od 17,30 i 19,30, prikazati film „TAКSI BLUZ“ u režiji Miroslava Stamatova. Glavne uloge tumače: Andrija Milošević, Nikola Đuričko, Milena Predić, Boris Milovojević i drugi. Prodaja ulaznica po ceni 250,00 dinara u Mitrovačkom dvoru 18. i 19. od 10,00 do 15.

 

U pitanju je romantična komedija, ali i šarmantni i uzbudljivi takozvani „road movie” za koji režiju potpisuje Miroslav Stamatov.

Uloge su poverene Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću.

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije

Слични садржај