Home Истакнуто Saopštenje za javnost povodom otkazivanja predstave

Saopštenje za javnost povodom otkazivanja predstave

by admin

Obaveštavamo ljubitelje pozorišta,poštovaoce i prijatelje Kulturnog centra „Dragica Žarković „ da je pozorišna predstava PEVAJ BRATE 2 koja je bila zakazana za utorak 8. april otkazana iz opravdanih razloga.
Naime,istog dana u isto vreme na ploči kod Tehničke škole u Kos.Mitrovici održava se humanitarni koncert za pomoć Emiliji Marković iz Zvečana. Ovom prilikom obaveštavamo i publiku i porodicu da do poklapanja termina nije došlo našom greškom.Zbog ustaljene procedure organizovanja pozorišnih predstava,zauzetosti termina i glumaca ugovaranje se uvek vrši najmanje mesec dana pre održavanja predstave što je učinjeno i ovog puta, a za održavanje koncerta saznali smo pre nepunih nedelju dana.
U želji da damo doprinos ovoj humanitarnoj akciji i da pomognemo u nastojanju da na koncertu bude što više posetilaca, u dogovoru sa FAVI teatrom iz Beograda i glumcima odlučili smo da odložimo predstavu za neki drugi termin ,o čemu će publika biti na vreme obaveštena.Svi oni koji su već kupili ulaznice mogu ih zadržati ili izvršiti povraćaj novca kod blagajnika Kulturnog centra u sali Društvene ishrane , a mogu se informisati i putem telefona 498 -401 .
Kulturni centar „Dragica Žarković“, „FAVI“ teatar i glumci predstave PEVAJ BRATE 2 cene razumevanje i podršku publike i javnosti, a maloj Emiliji Marković žele uspešnu operaciju i brz oporavak.Publiku pozivamo da se u što većem broju odazovu humanitarnom koncertu 08.04.2014 u 19 sati na ploči kod Tehničke škole.

Programski savet Kulturnog centra“Dragica Žarković“

Слични садржај