Home Репортаже Reportaža sa projekcije filma EKIPA

Reportaža sa projekcije filma EKIPA

by admin

Sinoć je u Mitrovačkom dvoru održana projekcija filma “Ekipa” u organizaciji Кulturnog centra “Dragica Žarković”. Druga projekcija biće održana večeras od 19:30.


Film je okupio istaknutu domaću glumačku ekipu: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.
Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Кlupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno i navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić) nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić).


Publika je bila oduševljena filmom, celom salom je odjekivao smeh i oduševljenje filmom.
Nakon projekcije filma obratio nam se direktor Кulturnog centra “Dragica Žarković” Miodrag Radomirović koji je istakao da mu je drago što su publici večeras omogućili kvalitetan program i da ovim filmom otvaraju filmsku sezonu.


“Već smo u pregovorima za film “Realna priča” Gordana Кičića, u četvrtak ćemo imati otvaranje izložbe slika stalne postavke u OŠ “Sveti Sava” posvećene Mitrovdanu, nakon toga slede programi povodom obeležavanja 800 godina autokefalnosti SPC”, istakao je Radomirović.

Слични садржај