Home ManifestacijeŠkolama u pohode Prvi katalog likovnih radova i 7. zbirka pesama i pričama

Prvi katalog likovnih radova i 7. zbirka pesama i pričama

by admin

U okviru obeležavanja Svetog Save Кulturni centar “Dragica Žarković” organizovao je program u OŠ “Sveti Sava” i “Branko Radičević” gde je promovisan prvi katalog likovnih radova u okviru akcije “Školama u pohode” i sedma zbirka pesama i priča Mi pišemo srcem učenika osnovnih škola.

Direktor Кulturnog centra “Dragica Žarković” izrazio je zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje sa osnovnim školama na ovim prostorima a poebno što su svi bili angažovani u ovom programu od direktora škola, preko učenika, kolektiva Кulturnog centra pa sve do nastavnika srpskog jezika i likovne umetnosti.

Direktor OŠ “Sveti Sava” Milorad Jovanović je istakao da je veoma zadovoljan što se učenici iz godine u godinu sve više interesuju za lirsku i likovnu umetnost što se može videti u samoj zbirci i katalogu i siguran je da je ovo samo odskočna daska za sve one mlade talente u umetnosti.

Mališani su ovom prilkom recitovali svoja autorska lirska dela i dobili veliku podršku svih prisutnih. Direktor OŠ “Branko Radičević” Ivan Zaporožac se zahvalio Кulturnom centru na dugogodišnjoj saradnji i istakao da je ovo još jedan u nizu veliki uspeh saradnje posebno što je ove godine štampan i prvi katalog likovnih radova učenika osnovnih škola.

Слични садржај