Home Истакнуто Пројекција домаћег филма “ЗА ДАНАС ТОЛИКО” (08. 09. и 10. априла)

Пројекција домаћег филма “ЗА ДАНАС ТОЛИКО” (08. 09. и 10. априла)

by admin

Културни центар „Драгица Жарковић”, под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица, организује прojекцију филма „За данас толико”. Филм ће бити приказан 10. априла 2024. године у просторијама Митровачког двора, са почетком од 19:30 часова.  

Филм „За данас толико” је „бајка о срећним људима”. Приказује породичну љубав и везаност брата и сестре, пружа радост за животом и осликава лепшу страну стварности.

Када људи свуда око себе осећају нервозу и страх, аутор који потписује режију и сценарио, желео је да заједно са глумцима оживи ту филмску породицу, која кроз живот иде храбро, без самосажаљења, са жељом да једни друге насмеју.

Шаренци успевају да намаме најстаријег брата да дође кући спремањем његових омиљених колачића – чупаваца. Наизглед обични летњи дани дани постају необични. Заљубљени у живот, они уздижу реалност изнад тла, растерујући тамне облаке ведрином.

Улоге тумаче: Ивана Вуковић, Филип Ђурић, Никола Ракочевић, Горан Богдан, Милица Јововић, девојчица Миона Пејковић. 

Продаја улазница по цени од 300 динара вршиће се на билетарници КЦ „Драгица Жарковић” (код црвеног солитера) 08. 09. и 10. априла од 10 до 18 часова.

Слични садржај