Home ПрограмиДрамски PREVARANTI pred punom salom

PREVARANTI pred punom salom

by admin

Sinoć je u Domu kulture “Trepča” u Zvečanu u organizaciji Kulturnog centra “Dragica Zarkovic” , a uz podrsku Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, izvedena pozorisna predstava “Prevaranti”.

 

Ljiljana Blagojevic, Kalina Kovacevic, Sonja Knezevic, Milorad Mandic Manda su svojim glumackim umecem odusevili publiku. Puna sala Doma kulture odzvanjala je aplauzima I smehom, a na kraju predstave uz ovacije publike glumci su svojim naklonom jos jednom pokazali veliko postovanje prema postovaocima njihovog glumackog stvaralastva. Direktor Kulurnog centra “Dragica Zarkovic” , Miodrag Radomirovic I glumac Milorad Mandic Manda su I publici I glumcima cestitali Svetski dan pozorista, sa zeljom da I pozoriste I glumci dozive bolje dane od ovih sadasnjih.

 

Publika je prepuna lepih utisaka, napustila salu, koju ce ponovo ispuniti do poslednjeg mesta ( sto potvrdjuje ogromno interesovanje za ulaznice) vec u ponedeljak, kada su na program dve projekcije filma “Gorcilo” o 18 I 20h, opet u organizaciji Centra kulture “ Dragica Zarkovic”, a pod pokroviteljstvom Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica.

[flickr_set id=”72157651619700705″]

 

Слични садржај