Home ПрограмиДрамски Prevaranti -27. mart 2015

Prevaranti -27. mart 2015

by admin

Kulturni centar Drgaica Žarković, 27.marta organizuje pozorisnu predstavu Pozorista Slavija iz Beograda Prevaranti. Igraju:Milorad Mandic Manda,Ljiljana Blagojevic, Kalina Kovacevic…

 

27.03.(PETAK) 2015.

Početak predstave u  19 i 30

SALA  DOMA  KULTURE “TREPČA“ U  ZVEČANU

cena  ulaznice  250,00  DINARA

PRODAJA  KARATA  VRŠIĆE  SE  24., 25. I 26.03.2015.  U  SALI  DRUŠTVENE ISHRANE  OD  10  DO  15 SATI

 

I  27.03.2015.  NA  BLAGAJNI  DOMA  KULTURE “TREPČA“  U  ZVEČANU

OD  12  DO  19 SATI.

 

 

“PREVARANTI”
KOMEDIJA SA MUCANJEM I ZAMALO PUCANJEM

Tekst: Pierrin Basquiera
Režija: Vida Crnčević Basara

Uloge: Kalina Kovačević, Milorad Mandić Manda, Ljiljana Blagojević, Sonja Knežević

Reč autora
Eh, ništa više nije kao što je nekad bilo, uzdišemo svi u glas. Najčešće sa pravom ali kada su prevaranti u pitanju, onih starih se možemo sećati gotovo sa nostalgijom.

Ne želim ni da pričam o ovim današnjim.

Komedija sa mucanjem i zamalo pucanjem,“ Prevaranti“, bavi se upravo nostalgijom za starim, dobrim, nežnim vremenima u kojima je, kao i otkako je sveta i veka bilo svega, pa i prevare. A šta je prevara? Način da se bez mnogo truda stigne do para. Evo naše situacije:

Jedna od banja u Srbiji, tada mondenskih odmarališta džet seta (ne mogu da odolim – toliko drugačijeg i simpatičnijeg od danjašnjeg), i dva para. Muž i žena koji se pretvaraju da su brat i sestra; i dve gospođe u najboljim godinama, koje su odabrale da budu grofica – udovica i njena „družbenica“, krenuli su jedni na druge. I šta se događa kada prevaranti pokušaju da prevare prevarante? Urnebesna komedija – naravno.

A, da li su „dečica“ lakog industrijalca iz Kruševca uspela da prevare Fon Bellu i njenu družbenicu Žanu, ili je bilo sasvim obrnuto; da li travar Jova zaista leči sve od kurjih očiju do maloumnosti, da li je mladoženja odjahao ispred oltara sa rmpalijom, ko je kapetan duge plovidbe a ko industrijalac iz Jagodine, moraćete da saznate sami. Nadamo se da se posle naše predstave nećete osećati prevarenim, već relaksiranim i nasmešenim i da ćete zaboraviti sve one male i velike prevare sa kojima svakodnevno živimo.

 

Слични садржај