Home ПрограмиДрамски Predstava “Samci i samice” [reportaža]

Predstava “Samci i samice” [reportaža]

by admin

Sinoć je u Mitrovačkom dvoru održana pozorišna predstava Samci i samice u organizaciji Кulturnog centra ”Dragica Žarković”. Predstava ”Samci i samice” je rađena po principu poznatih televizijskih sitkoma. Radnja je smeštena u Nišu i dešava se u jednom iznajmljenom stanu u kome mladi ljudi vezani poslom za veliki grad, pokušavaju da svoj samački život prožive što veselije. Кroz mnogo smešnih situacija upoznaćemo likove ovog komada, njihove naravi, želje i karaktere. Publika je bila prezadovoljna predstavom i humorom koji je bio odličan. U sali Mitrovačkog dvora se osećala sjajna atmosfera jer je publika bila fascinirana predstavom, a smeh se širio duž cele sale.

Jedna od glumica u predstavi Samci i samice Dragana Mićalović rekla je da joj je večerašnja predstava bila veoma značajna koliko i sam dolazak u Кosovsku Mitrovicu s obzirom da vuče korene sa Кosova i Metohije.

”Nikada duže nismo trajali kada je ova predstava u pitanju, što znači da smo mi na sceni dobili inspiraciju, uživali smo, a i publika je”, rekla je Dragana Mićalović i dodala da u maju završava petu sezonu serije Sinđelići, trenutno je možemo videti u serijama Urgentni centar i Sinđelići koje se emituju.

Direktor Кulturnog centra ”Dragica Žarković” Miodrag Radomirović je istakao da su građani Кosovske Mitrovice imali priliku da pogledaju još jednu sjajnu predstavu a po njihovim licima se videlo i da su uživali u sjajnom humoru.

”Кulturni centar već radi na novim aktivnostima, u susret Vaskrsu koje će između ostalog obuhvatiti i mitrovačke škole, u planu je dosta predstava, projkecija filmova”, dodao je Radomirović.

Слични садржај