Home ПрограмиДрамски [FOTO] Predstava inspirisana tezom da ”svako ima nekog koga nema”

[FOTO] Predstava inspirisana tezom da ”svako ima nekog koga nema”

by admin

U Mitrovackom dvoru izvedena je komedija ”Nek mu je laka crna zemlja” u organizaciji Kulturnog centra”Dragica Zarkovic” . U punoj Sali publika je uzivala u komediji Vide Crncevic Basare koja je inspirisana tezom da ”svako ima nekog koga nema” . Komad koji se vec petu godinu za redom igra u pozoristu Slavija, sa istom glumackom ekipom Ljiljanom Blagojevic, Sonjom Knezevic a njima se pridruzuje I Kalina Kovacevic, odusevio je svojom tematikom sve prisutne tako da su preovladavali  trenuci smeha, ali bilo je I ozbiljnih momanata.

Ljiljana Blagojevic je izjavila da ova predstava gde god da se igra nailazi na dobre reakcije, zato sto je tema univerzalna I u njoj se svi mogu prepoznati.

”Situacije koje se desavaju u predstavi mogu biti realne u zivotu, uvek postoje krizne godine I kod muskaraca I kod zena,  u takvim situacijama je pitanje mudrosti najbitnije. Moja teorija je da, kada ste u braku, neko mora da vam se dopadne , pitanje je da li je to vredno preskakanja granice I zapocinjanja neke parrlelne veze”, izjavila je Sonja Knezevic koja u ovom komadu igra ljubavnicu kafe kuvarica.

Direktor Kullturnog centra Dragica Zarkovic, Miodrag Radomirovic je porucio da je publika reagovala izvanredno, da je u pitanju odlicna predstava I fantasticni glumci I da su oni zadovoljni jer nakon male pauze, obzirom na finansijsku situaciju I letnju pauzu, ponovo su imali prilike da organizuju nesto lepo, a potrudice se da do kraja godine bude jos toga uz zahvalnost Privremenom organu oprstine Kosovska Mitrovica na podrsci.

 

[flickr_set id=”72157676241954511″]

Слични садржај