Home Најаве Предавање: “Дигитално насиље”

Предавање: “Дигитално насиље”

by admin

Културни центар ”Драгица Жарковић” под покровитељством привременог органа општине  Косовска Митровица организује предавање на тему: Дигитално насиље.

 С обзиром да је вршњачко насиље у наглом порасту на интернету као   и врбовање, уцењивање и претње од стране непознатих особа, дечија порнографија, злоупотреба фотографија, зависност од видео игрица… осетили смо потребу да вам путем интерактивне презентације скренемо пажњу и  упутимо на могуће опасности које вребају, а којима су наша деца свакодневно изложена.

Kоју лекцију треба да науче деца, а коју родитељи су питања на које ће нам одговоре дати Емина Бековић и Сандра Бакић, едукатори из Министарства информисања и телекомуникације Републике Србије. Ово предавање има и директну препоруку и подршку Министарства просвете.

Превенција је најбољи начин да заштитимо нашу децу, с тога вас позивамо да у четвртак 16.03.2023 у просторијама Митровачког двора присуствујете едукативном предавању како би разменили досадашња искуства и информације . са почетком у 12:00 часова за ученике ОШ ,,Свети Сава”, 14:00 часова за ученике ОШ ,,Бранко Радичевић” и у 18:00 часова за све заинтересоване родитеље.

Слични садржај