Home ПрограмиДрамски Pozorišna predstava – „UPOZNAJ MOG TATU“

Pozorišna predstava – „UPOZNAJ MOG TATU“

by admin

Kulturni centar “Dragica Žarković” će 26.04.2018. godine sa početkom u 20,00 u Mitrovačkom dvoru organizovati pozorišnu predstavu-komediju „UPOZNAJ MOG TATU“. Glavne uloge tumače: Katarina Gojković, /poznata glumica,članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, jedno vreme boravila u SAD, po povratku glumi u mnogim predstavama i mjuziklima-„Čikago“, „Jadnici“, „Glorija“, „Kosa“, „Rebeka“/ ćerka Predraga Gojkovića Cuneta, /Dragana Dabović iz „Vojne akademije“ , Andrija Daničić-uloge: serija„Šešir profesora Koste Vujića“,film“Santa Marija dela salute“, Andrej Šepetkovski-serije „Gore dole“,“Belo odelo“,serija i film „Moj rođak sa sela“,film „Beogradski fantom“.

Ulaznice po ceni od 300 dinara biće u prodaji 24.,25 i 26. 04. u Gradskoj biblioteci „Vuk Karadžić“ kod glavnog mosta, i 26.04 od 15 do 20 sati u Mitrovačkom dvoru.

“Upoznaj mog tatu” govori o temama koje su deo naše stvarnosti, svakodnevno se provlače oko nas i nisu uopšte naivne. Cilj nam je bio da o njima pričamo na šaljiv način jer verujemo će ljudima tako problematika lakše dopreti do mozga, kaže Staša Koprivica, redateljka predstave -komedije zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja.Junaci priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje.

Komad “Upoznaj mog tatu” napisao je Alan Ejkborn 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. U predstavi igraju Dragana Dabovic, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski. Predstava je nastala u saradnji producentske kuće “Kako vam drago” sa Domom omladine i uz podršku gradskog Sekretarijata za kulturu i Udruženja dramskih umetnika Srbije.

O PREDSTAVI ‘Upoznaj mog tatu’ (biografije, 2018.) – OVDE

FOTOGRAFIJE – OVDE

Слични садржај