Home Истакнуто Посета Културном центру „Драгица Жарковић”

Посета Културном центру „Драгица Жарковић”

by admin

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Иван Запорожац, у оквиру посета државним институцијама у Косовској Митровици, са својим тимом, у претходном дану обишао је и установе културе, Културни центар „Драгица Жарковић”, Градски музеј и Градску библиотеку „Вук Караџић” и са запосленима разговарао о унапређењу услова рада.

На самом почетку председнику се обратио в.д. директора Културног центра „Драгица Жарковић” Саша Вучић, који је у име запослених из свих установа културе и лично име изразио захвалност на посети и настојању да саслуша њихове потребе. Такође, образложио је даље планове и циљеве рада институција и изразио наду за успешну даљу сарадњу.

Председник је истакао да ћемо се трудити да кроз промоцију креативног израза привучемо људе са креативним иновацијама како бисмо сви уживали у богатом културном окружењу и да ћемо културни живот подићи на виши ниво, уз напомену да ће ове врсте радних посета бити уобичајена пракса сарадње Привременог органа општине Косовска Митровица и установа културе, као и са свим осталим организацијама и предузећима на територији општине Косовска Митровица.

Слични садржај