Home ПрограмиДрамски Publika uživala u humorističkom kazivanju glumca

Publika uživala u humorističkom kazivanju glumca

by admin

Sinoć od 20 časova u organizaciji Kulturnog centra “Dragica Žarković” pod pokroviteljstvom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, održano je humanitarno veče sa Petrom Božovićem u Mitrovačkom dvoru, doajenom pozorišne i filmske scene.

Pred prepunom salom Mitrovačkog dvora, publika je uživala u humorističkom kazivanju ovog glumca.

Humanitarno veče je organizovano sa ciljem da sva prikupljena novčana sredstva od ulaznica odu licima sa posebnim potrebama koji su angažovani preko Narodne tehnike u Kosovskoj Mitrovici.

“Publika je sjajna, najizoštreniji osećaj je večaras bio prisutan na sceni upravo zbog mitrovačke publike, publika je ovde i dalje nevina, izoštrena i drži do domaćeg vaspitanja”, rekao je Božović nakon sat vremena druženja sa publikom.

“Ovde se ljudi drugačije ponašaju, vi ste srpski relikt, endem zato što ste odsečeni i jedino vas to može sačuvati, i naravno treba se još vise ulagati u kulturu jer vas duhovno zajedništvo može održati”, dodao je Božović.

“Kulturni centar “Dragica Žarković” je duže vreme nastojao da oraganizuje ovo humanitarno veče, tehnički u nekim momentima nije bilo izvodljivo, ali smo se ipak trudili da realizujemo svoj cilj, sredstva će biti namenjena osobama sa invaliditetom za kupovinu materijala koji je njima neophodan za dalji rad”, rekao je direktor Kulturnog centra Miodrag Radomirović.

Publika je uživala u sat vremena kazivanja Petra Božovića, posebno im se dopalo što je kuminicirao sa publikom na prirodan i sebi svojstven način, a posebno su zahvalni kako ovoj glumačkoj veličini tako i Kulturnom centru na organizaciji ove večeri, posebno zato što ima humanitarni karakter.

 

[flickr_set id=”72157681233191163″]

Слични садржај