Home ПрограмиДрамски Održan – “Rijaliti obračun”

Održan – “Rijaliti obračun”

by admin

Nakon odrzane knjizevne veceri Vanje Bulic, svi prisutni su imali priliku da pogledaju pozorisnu  predstavu-komediju ”Rijalti obracun”, u organizaciji Kulturnog centra ”Dragica Zarkovic”.

Reditelj Rade Vukotic i  scenarista Vanja Bulic pripremili su vise od povrsne price o onima koji ucestvuju u rijaliti programima  kroz ovu predstavu.

Predstava ima za cilj da opusti nase stavove o rijaliti programima kojima smo opkoljeni  i  daje priliku da im se nasmejemo umesto mrstimo.

Glumica Danina Jevtic igra lik Kokane , devojke pristigle u Beograd iz siromasne porodice iz unutrasnjosti, kojoj  ucesce u rijalti programu donosi popularnost.

”Bas sam zadovoljna i srecna, publika je sve razumela, trenuci kada se mi uozbiljimo, cula se tisina u sali , sa druge strane tamo gde su komicni trenuci ljudi  su se smejali i aplaudirali”, rekla je Danina Jeftic nakon zavrsetka pozorisne predstave.

Kokaninog decka iz rijalitija, Svabu, tumaci sjajni glumac Igor Damjanovic koji to radi tako energicno i uverljivo kao da je upravo dosao iz nekog rijaliti formata.

Premijera predstave je bila u aprilu prosle godine, do sada su  je odigrali 15-20 puta, predstoji im gostovanje u inostranstvu i sirom Srbije, ali i bitan festival u Zagrebu na koji su veoma ponosni.

Ivan Bekjarev igra ulogu Andjelka, biznismena i politicara kome status i racun u banci dovodi znatno mladju Kokanu.

Bekjarev je rekao da mu ovo nije prvi put na nasim prostorima, Jugoslovensko Dramsko Pozoriste je imalo redovne turneje po Kosovu i Metohiji, izrazio je posebno zadovoljstvo sto je mitrovacka publika strucna i kultivisana kada je u pitanju ova umetnost.

Publika je bila prezadovoljna predstavom,  puna utisaka je pozelela da na repertoaru bude jos ovakvih sadrzaja.

 

[flickr_set id=”72157677073017804″]

Слични садржај