Home ПрограмиДрамски Novogodišnji pasuljko

Novogodišnji pasuljko

by admin

Povodom novogodišnjih praznika Kulturni centar Dragica Žarković organizovao je dečiju predstavu “Novogodišnji pasuljko”  u dva termina kao poklon učenicima osnovnih škola u Kosovskoj Mitrovici. Mališani u punoj sali Mitrovačkog dvora zabavljali su glumci Akademije 028- Nemanja Janicić, Biljana Mitrović I Dejan Stanković.

Deca su uzivala u predstavi, I sjajnoj atmosferi posebno su bili zadovoljni  time sto su I oni bili deo predstave, a interaktivna komunikacija sa glumcima je bila odlicna.

”Deca su izvanredno pratila predstavu, puno smeha, odlicna komunikacija sa glumcima, tako da  je ovo bilo jedno predivno popodne koje nas je podsetilo na neka stara vremena u Kosovskoj Mitrovici, videli smo kolonu djaka kako  napusta salu tako je nekada bilo kada su ucenici  mitrovackih skola isli u bioskop I pozoriste”,

rekao  je direktor Kulturnog centra Dragica Zarkovic Miodrag Radomirovic  dodajuci  da je komletan kolektiv uspeo da pruzi svim gradjanima  vrhunski kvalitet kada je u pitanju kulturni program bez obzira na teske finansijske, tehnicke I prostorne  uslove rada I da su opravdali tridesetogodisnje postojanje  I iskustvo Kulturnog centra.

“Ovoj deci smo ulepsali sat vremena, bas iz razloga sto deca nisu u prilici da cesto uzivaju u ovakvim predstavama, koje su edukatinog karaktera”, izjavila je uciteljica OS ”Sveti Sava” Dragana Tomanovic izrazivsi zadovoljstvo sto ce u narednom periodu Kulturni centar najmladjoj populaciji pruziti jos vise sadrzaja, jednu predstavu mesecno.

 

“Nisam prvi put u Kosovskoj Mitrovici, vec 3-4 put sam u Kulturnom centru Drgica Zarkovic, ovde postoji negovana pozorisna publika  tako da se stvara utisak da publika svake veceri uziva u pozorisnim komadima, svaka cast Kulturnom centru sto je uspeo da odrzi takav kontinuitet u ovim teskim vremenima”, rekao je  glumac Nemanja Janicic.

 

[flickr_set id=”72157674054808063″]

 

 

Слични садржај