Home ПрограмиДрамски Монодрама и комедија “САМ ПРОТИВ НАТО” 16. априла у Митровачком двору

Монодрама и комедија “САМ ПРОТИВ НАТО” 16. априла у Митровачком двору

by admin

Културни центар „Драгица Жарковић”, под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица, организује позоришну представу „САМ ПРОТИВ НАТО”. Представа ће бити одиграна 16. априла 2024. године у просторијама Митровачког двора, са почетком од 19:30 часова.  

Монодрама „Сам против НАТО” у извођењу познатог глумца са југа Србије Драгана Боже Марјановића је прича о човеку који је успео да победи НАТО пакт уз помоћ усисивача, краве, дебељана и још нечега.

Настала током бомбардовања Југославије, кроз доста истинитих ликова који су провучени кроз саркастичну и духовиту призму, представља одбрамбени механизам на оно што нас је задесило. Поред жеље аутора да нас насмеје, ова монокомедија нас подсећа да оно што је било никако и никада не смемо да заборавимо, ни ми, ни покољења која долазе. Снажна порука коју носи је управо оно што чини да буде извођена дуги низ година.

Додај реакцију

Продаја улазница по цени од 300 динара вршиће се на билетарници КЦ „Драгица Жарковић” (код црвеног солитера) 12.априла (петак) као и 15. и 16. априла (понедељак и уторак) од 10 до 18 часова.

Слични садржај