Home ПрограмиДрамски Izvedena predstava “Devojčica iz šume”

Izvedena predstava “Devojčica iz šume”

by admin

U organizaciji Кulturnog centra ”Dragica Žarković” izvedena je predstava “Devojčica iz šume” za naše najmlađe sugrađane. Prepuna sala i osmesi na dečijim licima najbolji su pokazatelj da se Кulturni cetar iskreno brine o kulturi i radosti za najmlađe školarce. Nova sezona je počela baš onako kako su u kulutrnom centru i zamislili, dečiji žagor i aktivno učešće kroz predstavu oduševili su ne samo zapošljene u kulturnom centru već i same glumce koji su nakon predstave izjavili da se uvek rado odazivaju na poziv kulturnog centra iz Кosovske mitrovice jer sa direktorom Miodragom Radomirovićem imaju odličnu saradnju.

Sam direktor Кulturnog centra Miodrag Radomirović izjavio je da je ovo prva predstava u ovoj sezoni i da su u pripremi mnoga iznenađenja kako za najmlađe tako i za starije sugrađane.

”Кulturni centar će se potruditi da kao i prethodnih sezona i ove godine, publika u Кosovskoj Mitrovici može očekivati premijere najboljih predstava kao i bioskopske projekcije najnovijih domaćih ostvarenja, podsećamo da je tokom prošle godine nekoliko projekcija premijeru imalo baš u Кosovskoj Mitrovici i da je naš grad bio jedan od retkih gradova u Srbiji koji je u nekoliko projekcija imao i više od 300 gledalaca po prikazivanju”, rekao je Radomirović .

Nesumnjivo je da nas očekuje miholjsko leto kada je kultura u Кosovskoj Mitrovici u pitanju a sve zahvaljujući Кulturnom centru ”Dragica Žarković”

Слични садржај