Home ПрограмиФилмски [FOTO] Vrati se Zone, Zona Zamfirova II deo

[FOTO] Vrati se Zone, Zona Zamfirova II deo

by admin

Film  ”Vrati se Zone, Zona Zamfirova drugi deo” premijerno je prikazan juce  u mitrovackom dvoru u organizaciji Kulturnog centra ”Dragica Zarkovic”.

Zbog velikog interesovanja publike, film je prikazan u tri termina 22. i 23. februara.

U prostorijama opstine Kosovska Mitrovica odrzana je konferencija za stampu gde se ekipa filma obratila  novinaraima odgovarala na  postavljena pitanja.

Direktor Kulturnog centra ”Dragica Zarkovic” Miodrag Radomirovic rekao je da je interesovanje za ovaj film ogromno, izrazio zadovoljstvo sto je film medju prvima posle beogradske premijere stigao u Kosovsku Mitrovicu, ali i najavio bogatu  prolecnu filmsku sezonu u organizaciji Kulturnog centra

sa filmovima ”Biser Bojane” ,”Na mlecnom putu” i mnogih drugih.

Predsednik Privremenog organa opstine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spiric pozeleo je ekipi filma  dobrodoslicu i zahvalio im se sto kroz film cuvaju identitet naseg naroda.

”Kosovska Mitrovica ima izuzetnu cast sto moze zahvaljujuci agilnosti Kulturnog centra da ima projekciju ovog filma, a to je rezultat zajednickog rada.”, dodao je Spiric.

Ekipa filma koja je posetila Kosovsku Mitrovicu cinili su Milan Stojkovic (organizator), Ivana Mitic (koscenarista filma), Milan Vasic(koji igra Maneta), Brankica Sebastijanovic(Zona Zamfirova), Milena Vasic (u ulozi Kostane), Marija Stokic(uloga Gene) i Aleksandar Ristoski (u ulozi Poteta).

Brankica Sebastijanovic koja igra Zonu Zamfirovu u filmu, rekla je da nije prvi put u Kosovskoj Mitrovici, nada se da ce mitrovacka publika zavoleti ovaj film i da ce njeno gostovanje u Kosovskoj Mitrovici postati tradicija.

”Mitrovacka publika ima neposrednu energiju, veoma su prisni  i znaju da saosecaju sa likom”, dodala je Brankica Sebastijanovic.

”Na Kosovu se ne osecam kao gost  vec kao domacin, srce mi je puno sto je film dosao u Kosovsku Mitrovicu”, rekao je Milan Vasic i  dodao da je ekipa filma savrsena, da se i privatno druze i zeleo  da sa istom ekipom napravi jos neko ostvarenje.

”Napravili smo jedan veoma kvalitetan film, topla ljubavna prica gde ce narod moci da vidi prelepe delove Srbije i gradove u kojima bi svako pozeleo da zivi”, dodao je Vasic.

Ekipa filma se poklnila i pozdravila publiku, a zauzvrat su dobili gromoglasni aplauz svih prisutnih u mitrovackom dvoru.

Sala mitrovackog dvora je bila puna u svih sest termina, publika je bila odusevljena filmom sto se videlo po njihovim licima, posebno im je bilo drago sto su na filmu mogli da vide i mladju ekipu glumaca, ali i da uzivaju u prelepim  predelima Srbije.

[flickr_set id=”72157679097331430″]

 

 

 

 

Слични садржај