Home ManifestacijeMitrovdanske svečanosti [FOTO] Mitrovdanski salon kulture – 2016

[FOTO] Mitrovdanski salon kulture – 2016

by admin

 

Povodom Mitrovdana, gradske slave Kosovske Mitrovice, Kultirni centar Dragica Zarkovic otvorio je danas izlozbu slika 22. Sabora kulturnog stvaralastva Srbije u osnovnim skolama “Branko Radicevic” I “Sveti Sava”, u okviru Mitrovdanskog salona kulture .

Ucenici obe skole izveli su prigodan program, a otvorena je izlozba njihovih likovnih I literarnih radova na temu Mitrovdan.

 Direktor Kulturnog centra “Dragica Zarkovic”, Miodrag Radomirovic, izrazio je zadovoljkstvo sto se ovaj program I ove godine organizuje, zahvalivsi se skolama I privremenom organu na odlicnoj saradnji cestitajuci gradsku slavu Mitrovdan, a cestitkama su se pridruzili I direktori.

 

“Srecne Vam Mitrovdanske svecanosti da ih proslavimo u zdravlju I veselju kako ove tako I nardenih godina, zahvaljujem se Kulturnom centru “Dragica Zarkovic” kao I Privremenom organu opstine Kosovska Mitrovica na izuzetnoj saradnji” porucio je direktor OS “Branko Radicevic” Ivan Zaporozac.

 

“U sklopu proslave gradske slave I uz tradiciju koju imamo zadnjih nekoliko godina u saradnji sa Kulturnim centrom Kosovske Mitrovice  I ovom prilikom smo pripremili  prigodan program  koji su izveli ucenici OS “Sveti Sava”, izjavio je direktor OS Sveti Sava  Milorad Jovanovic.

 

Svi prisutni su uzivali u numerama hora OS “Sveti Sava” koje su posvecene gradskoj slavi Mitrovdan.

[flickr_set id=”72157674767126362″]

 

Слични садржај