Home Програми FILM Vojna akademija u Kosovskoj Mitrovici

FILM Vojna akademija u Kosovskoj Mitrovici

by admin

Kulturni centar Dragica Zarkovic u saradnji sa privremenim organom opstine Kosovska Mitrovica oraganizovao je projekciju filma Vojna akademija 3- novi pocetak u Mitrovackom dvoru. Radi se o uspesnom domacem ostvarenju koje  je za samo dve nedelje prikazivanja videlo 100 000 ljudi.

 

Direktor Kulturnog centra Dragica Zarkovic Miodrag Radomirovic izrazio je zadovoljstvo sto pored velikih finansijskih i tehnickih problema koje Kulturni centar trenutno  ima,  oni uspevaju da gradjanima Kosovske Mitrovice priuste  kvalitetan kulturni program, sto cine i  projekcijom  filmskog ostvarenja Vojna akademija 3-Novi pocetak.

 

“Zahvaljujuci distributerskoj kuci Art Vista, producentu, glumcima, reziseru i svima koji su ucestvovali u realizaciji ovog filma, gradjani Kosovske Mitrovice su imali priliku da  vide premijeru ovog filma,a  njihova pozitivna reakcija na film rezultirala je  punom salom i odlicnim ocenama nakon projekcija.Imamo veliku zelju da prevazidjemo sve probleme i da nastavimo sa uspesnim radom”, rekao je Miodrag Radomirovic.

 

U filmu se pojavljuje u ulozi voditeljke I uspesna glumica iz Kosovske Mitrovice Tamara Tomanovic koja  je prezadovoljna  sto se film pojavio I u nasem gradu zahvaljujuci Kulturnom centru Dragica Zarkovic, izrazila je zadovoljstvo sto se pojavljuje u filmu sto je upoznala divne ljude sa kojima je radila  ali je  skrenula paznju da je ovaj film za nju velika odskocna daska. Najavljuje seriju koja se trenutno snima , bice prikazana krajem naredne godine, a ko god zeli ovu mladu glumicu da vidi na daskama koje zivot znace, moze posetiti Pristinsko pozoriste u Gracanici.

 

Prvi put se nalazim u Kosovskoj mitrovici zahvaljujuci Kulturnom centru Dragica Zarkovic  I drago mi je sto je odziv publike  veoma dobar , puno mesta smo obisli sa ovim filmom jos draze mi je sto je film za 14 dana emitovanja pogledalo 100 000 gledalaca sto je pravo merilo kvaliteta, rekao  je glumac Bojan Peric, dodajuci da ce se uvek odazvati pozivu Kulturnog centra.

 

 

[flickr_set id=”72157677872995895″]

Слични садржај