Home Репортаже film LED – reportaža

film LED – reportaža

by admin

Kulturni centar “Dragica Žarković” je sinoć u Mitrovačkom dvoru organizovao projekciju ruskog filma “Led” u dva termina, od 17 i 19 časova. Film “Led” predstavlja emotivnu priču o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u umetničkom klizanju. Uloge tumače Miloš Biković, Aglaja Tarasova i Aleksander Petrov. Odziv publike u Kosovskoj Mitrovici je bio veliki iako je film prikazan u dva termina, i pored toga se tražila karta više. Publika je prezadovoljna filmom što se videlo na njihovim licima, ocenivši ga veoma emotivnim, gde se provlače i suze i smeh.

Direktor Kulturnog centra “Dragica Žarković” Miodrag Radomirović je istakao da filmom Led počinje mesec ruskog filma u Kosovskoj Mitrovici i da u narednom periodu građani mogu pogledati i filmove “Legenda o Kolovratu” i “Ana Karenjina”. Premijera filma “Led” je u Beogradu bila 8. marta, a mi smo imali sreću da vrlo brzo i mitrovačka publika dobije priliku da pogleda ovo sjajno filmsko ostvarenje, publika je uživala”

istakao je Radomirović i najavio za naredni period crtane filmove i predstave za najmlađu generaciju, hit komedije u aprilu i maju i 24. Sabor kulturnog stvaralaštva Srbije.

 

[flickr_set id=”72157667411665298″]

Слични садржај