Home ПрограмиДрамски Brakolomije – pred punom salom

Brakolomije – pred punom salom

by admin

U sali Mitrovackog dvora u Kosovskoj Mitrovici u organizaciji Kulturnog centra ”Dragica Zarkovic”, odigrana je predstava-komedija Brakolomije, autorsko delo cetiri sjajna glumca. Na sceni pred punom salom Mitrovackog dvora, pojavili su se Nenad Stojmenovic, Bojana Stefanovic, Aleksandar Sreckovic Kubura I Kalina Kovacevic.Priredili su svim prisutnima nezaboravno vece, zbog sjajne glume I uigranosti ali I zato sto je tema interesantna-bracni odnosi.Premijera predstave odrzana je 7. Marta u Dadovu, do sada su izveli ovu predstavu osam puta sirom Srbije.

Nasoj ekipi su se nakon zavrsetka predstave  obratili I sjajni umetnici Narodnog pozorista u Beogradu koji su bili puni utisaka.

Aleksandar Sreckovic Kubura je istakao da je njihov cilj bio da na satirican nacin  kritikuje rijaliti programe, jer oni truju  nas mozak ali I zauzimaju kulturni prostor na pogresan nacin.

”Ne reagiju ljudi uvek na sve sto uradite smehom, ali su se veceras bas lepo smejali”, porucila je glumica ove predstave, Kalina Kovacevic, koja je dodala da treba puno truda da se odrzi paznja gledalaca.

Nenad Stojmenovic je govorio o tome, koliko je bitno da postoji dobar odnos medju kolegama, kako bi napravili svoju autorsku komediju, a jos vise slaganja kako bi se s njom predstavili publici.

Bojana Stefanovic je napomenula da je sama ideja potekle od njene koleginice Kaline Kovacevic, a oni su joj se kasnije na sjajan nacin pridruzili ovom sjajnom autorskom delu.

Na pitanje novinara-Koliko  im je bilo tesko da prelaze iz lika u lik?- glumci su se slozili da im je najteze palo mnogobrojno menjanje scenske odece za koje su imali najmanje vremena.

Na kraju su porucili da bi ponovo zeleli da posete Kosovsku Mitrovcu, ali da to bude visednevna poseta.

 

[flickr_set id=”72157668498203371″]

Слични садржај