Home Репортаже “Индиго кристал” – тражила се карта више

“Индиго кристал” – тражила се карта више

by admin

Одавно се, као синоћ, у Косовској Митровици, за једну филмску пројекцију није тражила карта више. Наиме, протагонисти домаћег филма “Индиго кристал”предвођени овдашњим, а сада већ Златним дечком домаћег филма Денисом Мурићем, синоћ су доживели праве овације када су се по завршеној пројекцији поклонили бројним посетиоцима у сали митровачког двора.

Поред Дениса, који се и захвалио својим суграђанима, митровчанима су се поклонили још и Миодраг Радоњић, један од тренутно најпопуларнијих домаћих глумаца и уједно, продуцент филма ” Индиго кристал” ,затим, Павле Менсур, Милош Петровић Тројпец, Милан Пеливановић и Ива Јовановић, који су и студенти глуме на Факултету уметности у Косовској Митровици, као и сценариста и редитељ филма, Лука Михаиловић.

Сви они који су синоћ били ускраћени, да због ограниченог броја места, одгледају филм “Индиго кристал”, имаће прилику да то учине данас, 04.априла, јер су, услед великог интересовања у сали митровачког двора заказане још две пројекције и то од 18,00 и 20,00 часова.

Слични садржај